Skip to main content

Magunkról

 

A Hungarikum Centar (Hungarikum Központ) Vajdaság és Belgrád lakosainak szeretne betekintést nyújtani Magyarország élelmiszer és gasztronómiai termékeinek csodálatos ízvilágába. 2011-ben nyitottuk meg első kiskereskedelmi üzletünket Belgrádban, majd ezt követően  2015-ben Újvidéken és Magyarkanizsán is 1-1 üzlettel bővültünk.  2016-ban Szabadkán, 2017 októberében pedig Újvidéken nyitotta meg egy újabb Hungarikum üzlet kapuját.

Ezekben az üzletekben a "Legjobbat Magyarországról" jelmondat által ihletve megtalálható és megvásárolható minden a közismert minőségi magyar húsipari termékektől kezdve a tejipar és sajtgyártás remekein keresztül, a kiváló minőségű borászati termékeken át egészen a cukrászati és édesipari finomságokig nagyon kedvező áron. Az üzlet a kiváló minőségű magyar élelmiszerek közül olyan nevezetes termékeket sorakoztat fel, mint a szegedi Pick szalámi, a Tolle trappista sajt, a Medve és az eredeti Karaván sajt, a Törley minőségi pezsgők és borok, a Tokaji borkülönlegességek, édességek, konzerváruk, felvágottak és még sok egyéb. A különböző ételallergiával küzdő fogyasztók számára pedig glutén- és laktózmentes termékekkel is szolgálnak. Az igényes környezetben kialakított üzleteinkben igyekszünk felvonultatni a közismert magyar, illetve vajdasági gyártók élelmiszeripari termékeit, de emellett különleges termékeket is kínálunk, mint pl. a Zsolnay porcelán vagy egyéb nemzeti motívumokkal díszített kézműves kerámiák és textíliák.

A Hungarikum Központ kiskereskedelmi objektumaiban több mint 900 kiváló magyar késztermékkel várjuk a vásárlókat.  Különleges kedvezményes ajánlatainkat megtalálhatják a helyszínen, ill. elolvashatják honlapunkon. A Hungarikum Centar csapata mindent megtesz azért, hogy Önök elé varázsolja a legjobbat Magyarország kínálatából. Autentikusan kialakított üzleteinkben munkatársaink szívélyes fogadtatással várják a kedves vásárlókat.

Ismerje meg a Hungarikum Center legfrissebb előnyeit