Skip to main content

O nama

 

Hungarikum Centar želi da pruži mogućnost Beograđanima i Vojvođanima da dobiju uvid u delikatesne mađarske ukuse i gastronomske proizvode. U 2011. godini smo otvorili naš prvi maloprodani objekat u Beogradu, zatim smo se u 2015. godini širili sa još po 1-1 marketom u Novom Sadu i Kanjiži. Hungarikum centar je 2016. godine u Subotici, a 2017. godine u Novom Sadu sa još jednim objektom otvorio svoje kapije.

Kao što i kaže slogen Hungarikum Centra “Najbolje iz Mađarske” u našim maloprodajnim objektima možete pronaći i kupiti sve poznate i kvalitetne mađarske proizvode počev od mesnatih i mlečnih proizvoda, kroz kvalitetna i poznata vina, pa sve do veličanstvenih konditorskih proizvoda po pristupačnim cenama. Naši objekti Vam pružaju priliku da upoznate najpoznatije mađarske proizvode kao što su salame Segedinskog Pick-a, Trapist sir Tolle, sirevi Karavan i Medve, kvalitetna vina i šampanjci Törley, poznata vina Tokaji, deserti, konzerve, salame i još mnogo toga. Za one potrošače koji se bore sa različitim alergijama na hrane pripremili smo poseban program proizvoda bez glutena i laktoze. U našim, konfortno i atraktivno uređenim maloprodajnim objektima, trudimo se da predstavimo najpoznatije prehrambene proizvode iz Mađarske i Vojvodine, ali pored toga u ponudi imamo još i specijalne proizvode kao što su Zsolnay porcelan ili drugi ručni radovi od keramike i tekstila koji su ukrašeni narodnim motivima.

U maloprodajnim objektima Hungarikum Centra očekujemo Vas sa više od 900 odličnih mađarskih proizvoda. Naše posebne akcijske ponude možete pronaći na licu mesta ili ih možete pogledati na našoj web stranici. Tim Hungarikum Centra će učiniti sve da bi Vama doneo najbolje ponude iz Mađarske. Naše kolege Vas očekuju toplom dobrodošlicom.

Saznajte prvi koje su najnovije pogodnosti u Hungarikum centru